Despre mine

Salut,
Ai ajuns pe acest blog poate din intamplare, sau poate ai cautat ceva anume sau poate ai fost redirectionat.
Nu este o intamplare ca m-ai gasit. Eu vreau sa-ti ofer ceva, un beneficiu valoros.
Din experienta acumulata vreau sa impart cu tine:
•Dezvoltarea ta ca leader si ca manager;
• Cresterea echilibrului personal;
• Idei de schimbare;
• Drumul spre success!
Nu le stiu eu pe toate, dar sunt alaturi de cei mai buni, iar unde n-am raspuns am pe cine intreba.

Sunt Daniel Malutan si m-am nascut fara a putea decide in Cluj Napoca, un oras frumos, placut si cu locuitori pe cinste.my city
Copilaria mea a fost frumoasa, fara gadget-uri si sumedenia jocurilor online sau offline. O copilarie ce alterna intre freamatul orasului si provocarile satului autentic romanesc.
Ma consider un om muncitor din totdeauna. Am luptat pentru obiectivul meu, chiar daca societatea pe vremea adolescentei mele nu a fost corecta cu mine. Regrete …? Nu am! Sunt multumit de mine si cu mine!
Cred ca drumul meu in lumea aceasta nu este la voia intamplarii si controlul este in mana Divinitatii. Principiile mele sunt ancorate in Dumnezeu.
Imediat ce am terminat liceul am fost angajat, iar dupa 4 luni am fost incorporat ca soldat in armata Romaniei. Experienta armatei in perioada revolutiei aticomuniste a fost determinanta in alegerile mele. Astfel am inteles rolul unui conducator, iar, mai apoi, a leaderului.
Am ales sa-mi dezvolt abilitatile si competentele de manager la Universitatea Babes Bolyai in cadrul Facultatii de Bussines.
Experienta mea a inceput de jos, provacandu-ma mereu sa invat si sa cresc.
Intr-o structura ierarhica am ocupat pozitii de leader de echipa, leader de divizie si, mai apoi, director general.
Am experimentat importanta mentorului in cresterea mea profesionala si, mai mult, in continuarea studiilor la nivel de doctorat.
Sunt pasionat de leadership-ul autenctic, de performanta, imbunatatirea contiunua si, nu in ultimul rand, sa ma dezvolt. Progresul si tehnologia moderna, era digitala si solutiile inteligente nu fac altceva decat sa te puna in fata unei carti, tratat, articol, etc si te provoaca sa studiezi. De fapt, acesta este drive-ul meu.
Am inteles ca leaderii se fac cu ajutorul leaderilor, iar pentru aceasta, cunostintele si experientele accumulate vreau sa le impart cu cei care vor sa se dezvolte.
Leaderul exista daca are o viziune, iar viziunea mea este sa adaug valoare oamenilor si implicit organizatiilor.
Te sfatuiesc sa ai o atitudine pozitiva si caracterul tau sa fie caracterizat prin integritate, curaj, iar restul vor veni.

Jon Maxwell a afirmat in cadrul unui seminar ca atunci cand actionezi informatia vine spre tine. Vrei sa-ti atingi “Everestul tau” intodeauna trebuie sa faci primii pasi.

Be blessed! Be successful!