Învăţa de la cei mai buni şi împreuna cu cei mai buni!

Adesea te uiţi la tine, chiar după 20 ani de experienţă, întrebându-te la ce nivel eşti. S-ar putea să fie relevantă sau irelevantă eticheta pe care unii o pun în dreptul tău. Cel mai important aspect este Cum te simţi tu?, Eşti mulţumit cu ce ai realizat?, Ce eşti?, Unde eşti?, Unde mergi?, Cu cine mergi?, Ce faci? Şi aş putea să continui cu astfel de întrebări.

Am scris cu ceva timp în urmă despre următoare afirmaţie, “succesul este punctul de întâlnire a pregătirii tale cu oportunitatea”. Să fie oare adevărat în dreptul tău? Adică, atunci când oportunitatea apare şi găseşte o persoană foarte bine pregătită, succesul este garantat sau vei spune “învăţ şi eu, în timp ce se derulează procesul”?

Societatea evoluează cu o viteză foarte mare, ceea ce azi ai remarcat că o noutate, mâine este de domeniul trecutului. Peter Drucker afirmă următoarele: “Schimbă-te sau mori”.

Managementul şi leadershipul pentru mine este domeniul care mă fascinează, de o lungă durată de timp. Am aflat că ceea ce am studiat cu ani în urmă a fost doar baza cunoştinţelor mele. Am aplicat diverse metode şi stiluri de management şi leadership, iar retrospectiv sunt satisfăcut de rezultatele mele. Prezentul este ceea ce mă interesează acum. Ce fac eu acum pentru pregătirea mea să rămân activ?

Am început să studiez ultimele apariţii din literatură. Am intrat în zona de influenţă a lui John Maxwell, Brian Tracy şi a altor scriitori consacraţi. Dar nu mi-a fost de-ajuns! Am luat decizia de a mă alătura organizaţiei “John Maxwell Team” cu gândul să studiez, să practic şi să-mi verific acţiunile mele.

În timpul evenimentului de certificare JMT, din Iunie 2017 am descoperit cât de important să înveţi, nu numai de la cei mai buni, ci împreună cu cei mai buni. Sentimentul că lângă tine este un om, o echipă sau chiar o organizaţie este încurajator. Te ridici şi vorbeşti, iar, în schimb, primeşti sfaturi şi încurajări! Nimănui nu îi este frică de concurenţă colegului, dimpotrivă este un spirit real de: încurajare, relaţionare şi iubire.

Poate sună puţin fantastic sau de necrezut că există o organizaţie care promovează binele celui de lângă tine în acest domeniu. Este adevărat şi real! Contează valoarea ce o dai celui de lângă tine!

Te-ai gândit vreodată, că cineva este în spatele tău sau în dreapta ta, gata să te ajute atunci când ai eşuat. Să-ţi spună că această nereuşită este doar o etapă din procesul spre victorie, încurajându-te să nu renunţi! Să fie prezent când ai nevoie, să-ţi deschidă orizonturi şi să se bucure cu tine atunci când reuşeşti.

DA! Este “ADN-ul JMT” pe care poţi să-l ai cu o singură condiţie: să-ţi doreşti creşterea ta personală.

Nu sunt plătit să vorbesc despre JMT şi nu m-a rugat nimeni să o fac, dar simt că merită să dau şi eu mai departe din ceea ce am primit. Vrei să testezi ceva care-ţi va aduce beneficii ţie personal? Abonează-te gratuit la http://johnmaxwellteam.ro/a-minute-with-maxwell.html Să ştii că John Maxwell oferă în fiecare zi un minut cu o valoare foarte mare! Nu-l subestima pentru faptul că este gratuit, este un exemplu clar că acestui om îi pasă de cei care vor să se dezvolte.

Vrei să împărtăşim mai multe despre acest subiect lasă un comentariu sau trimite-mi personal un mesaj prin secţiunea “Contact”

Vă recomandăm sa cititi urmatoarele articole:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *